ARC helpt KikaRoW Rondje NL voor “LATER”!

In het voorjaar/zomer van 2019 gaat KiKaRoW 1.400 kilometer roeien door Nederland, het “Rondje NL”. In veertien weekenden wordt er van roeivereniging naar roeivereniging geroeid in “The Vin”. Check de volledige route door Nederland.
Het bijzondere van deze tocht is dat de boot mede bemand gaat worden door ex-kinderkankerpatiënten (Kika-roeiers) en/of hun familie/vrienden, de buddy’s. Roeiverenigingen door het hele land gaan de deelnemers, ter voorbereiding van deze tocht, leren roeien.

Met deze actie wil KikaRow Rondje NL een groot bedrag bij elkaar roeien voor de grote “LATER” studie. Deze studie staat speciaal in het teken van onderzoek naar de late(re) effecten als gevolg van de ondergane behandelingen.

8 en 9 juni: Assen pleisterplaats

“The Vin” vertrekt op zaterdagochtend 8 juni 2019 vanuit Zwolle naar Assen waar ze aan het einde van de middag zal aankomen. Na een logies bij de ARC gaat de tocht zondag 9 juni verder naar Lauwersoog. We gaan de roeiers op zaterdag natuurlijk met veel tamtam verwelkomen en op zondag weer groots uitzwaaien. Er worden daartoe langs de kant  leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Wat gaat wij doen?

Vanaf september 2018 gaan we veel sponsoractiviteiten organiseren om zoveel mogelijk geld voor dit  doel op te halen. Daarnaast leveren wij roeiers en stuurlui om de bemanning van de “The Vin” te versterken. Ook zullen ARC-instructeurs ex-kankerpatiënten leren roeien.
Via nieuwsbrieven en berichtgevingen hieronder worden jullie op de hoogte gehouden van alles wat we gaan ondernemen.

Vrijwilligers nodig!

Voor de verschillende activiteiten zijn natuurlijk vrijwilligers nodig. We rekenen op medewerking van zoveel mogelijk ARC-leden om dit evenement mede tot een succes te maken. Noteer dit weekend dus alvast in je agenda en houd de berichtgevingen en oproepjes in de gaten voor alle sponsoracties.

Thermometer “ARC voor LATER” staat op: €695,53!